Reptérlátogatás.hu | Ferihegy, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér | Repülőtér-látogatás | Légiközlekedési Kulturális Központ | Aviation Cultural Center


Reptérlátogatás online helyfoglalás

Válaszd ki a dátumot valamint a résztvevők számát!

2016. január 1.-től érvényes árak

Teljes árú (felnőtt) jegy Kedvezményes árú (gyermek, diák, nyugdíjas) jegy Családi jegy
Minden túratípus (3 órás programok) 2 900 Ft/fő 2 300 Ft/fő 7 900 Ft
Ikarus 55 "Faros" autóbusszal teljesített speciális reptérlátogatások* 3 500 Ft/fő 2 900 Ft/fő 8 900 Ft

Az árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak

*Az Ikarus 55 "Faros" reptérlátogatások "Faros túra" elnevezéssel kerülnek meghirdetésre. A nem ezen a néven meghirdetett túrákat nem az Ikarus 55-ös teljesíti.

Egyéni repülőtérlátogatás áraira vonatkozó feltételek, kedvezmények:

Kedvezmény repülőtéren dolgozók számára:

Budapest Airport ZRt. Polaroid csoport által kiállított belépőkártyával rendelkezők (zöld, sárga vagy fehér, arcképpel ellátott kártya) és családtagjaik számára az egyéni repülőtérlátogatások árából 20% kedvezményt biztosítunk, mely viszont többi kedvezményünkkel nem vonható össze!

Kérjük, olvassa el az EGYÉNI LÁTOGATÁS oldalon a TÚRATÍPUSOK leírását, mielőtt túrát választ!

FIGYELEM:

A repülőtér szigorúan ellenőrzött objektum. A látogatáshoz, biztonsági okokból, hatósági háttérellenőrzés szükséges. Csak olyan személyeket vihetünk be a túrára, akik belépését a hatóságok előzetesen engedélyezték. Ennek következtében a látogatóknak meg kell adniuk személyes adataikat a regisztrációnál, és ugyancsak ennek következtében a regisztrációt le kell zárnunk a túrák előtt 5 munkanappal, mert ez számunkra a leadási határidő.

Minden résztvevőt név szerint regisztrálni kell a korrekt személyes adatokkal! Nem lehet két külön résztvevő helyett egyet regisztrálni kétszer!

Ha kevesebb, mint 6 hely látszik a regisztrálandó személyeknél, az azt jelenti, hogy kevesebb, mint 6 hely van szabadon a járaton. Ilyen esetben a maximálisan kiválasztható személyek számánál több utast nem lehet regisztrálni.

Megértésüket köszönjük!